En riktigt bra robotdamssugare med mopp - nya Narwal Freo X Ultra

18 mars 2024 | Narwal Nordic
En riktigt bra robotdamssugare med mopp - nya Narwal Freo X Ultra

På Narwal är vi stolta över våra högkvalitativa produkter. Vi forskar och testar ständigt nya idéer för att erbjuda dig, vår värderade kund, det senaste inom tekniktrender på ett tillgängligt, praktiskt och ändå stilfullt sätt.

Vi har pratat med många av er och förstår att när det gäller att hålla era golv rena - endast det allra bästa duger. En robot som du inte behöver tänka på att underhålla. En som automatiskt kan genomföra en grundlig rengöring utan att missa fläckar eller lämna smuts i trånga hörn.

För det finns inget värre än att komma hem från en lång arbetsdag och få smuts på fötterna eller tofflorna. Ingen som arbetar 8+ timmar om dagen och/eller tillbringar tid med sina barn, husdjur eller vänner på kvällen behöver avsluta sin dag med att sopa och moppa golvet.

Därför är vi glada att kunna presentera vår senaste innovation: Narwal Freo X Ultra.

När du väljer Narwal Freo X Ultra för ditt hem, väljer du en sömlös kombination av maximal prestanda med minimalt underhåll. Du väljer en robotmopp och dammsugare som rengör dina golv fläckfritt tack vare otroliga framsteg inom teknik, inklusive världens första AI DirtSense™-teknologi och världens första noll-trasslande flytande borste. Du väljer att göra ditt liv enklare genom att bara behöva tömma dammpåsen var 7:e vecka.

 

Utforska det bästa: Den helt nya Narwal Freo X Ultra

Är du redo att göra stressen med att städa dina golv till ett minne blott? Självklart är du det! Vi har precisionstillverkat Freo X Ultra för att säkerställa att det mest du tänker på dina golv är, "Vilken färg på den nya mattan?".

1) Otroligt effektiv städning (för smul-fria fötter!)

Visste du att enligt vår forskning vill 73% av personer som köper en robotdammsugare och mopp likt Freo X Ultra ha en exceptionell rengöringseffekt för sina golv? Dessa personer vill ha sina golv hygieniska och sopade rena, troligtvis med den lätta glansen som kommer med ett nyligen moppad golv. Och Freo X Ultra kan leverera.

高效吸.jpg__PID:6a653657-4f24-41de-a161-aac520967b57

2) Allt-i-ett basstation

Om du någonsin har övervägt att köpa en traditionell robotdammsugare men har varit orolig för underhåll och tidsåtgång, är du inte ensam. Vad är poängen med att köpa teknik som inte gör ditt liv enklare från början till slut?

3) Självständig dammprocessor

Damning och dammsugning av damm är en återkommande syssla. Det är lätt att missa områden om du inte har rätt belysning. Att störa damm med en traditionell självtömmande basstation och lågteknologisk dammsugare kan också potentiellt irritera din näsa eller allergier.

4) Inga fler trasslande hår

Vi alla tappar hår runt om i hemmet, särskilt när du bor med barn eller husdjur. Freo X Ultra förhindrar irriterande blockeringar med en smart, elegant design: en borste utan trassel helt enkelt.

5) Intelligent teknik för en stressfri städning

Narwal Freo X Ultra har imponerande kapaciteter. LiDAR SLAM 4.0-teknologi och Tri-Laser-hinderundvikelse med 3D-strukturerat ljus hjälper din Freo X Ultra att undvika hinder och faror, även de som bara är millimeter höga. Detta gör att du kan känna dig trygg med att hela ditt golv är rent. DirtSense™ 2.0-teknologin avgör sedan om en ytterligare tvättning behövs, och arbetar hårt för att ditt golv ska bli grundligt rent. Läs mer om detta ovan!

Leaves No Gaps.jpg__PID:822fb615-5054-4995-b8ab-f5ca76eb9e15

6) Genomtänkta tilläggsfunktioner

En robotmopp och dammsugare är mer än en cool pryl att visa för dina vänner. Vi har tagit bort ytterligare stressfaktorer för att göra städupplevelsen så smidig för dig som möjligt.

Slutsats

Oavsett om du precis har börjat leta efter den bästa robotmoppen och dammsugaren eller om du har letat ett tag, förstår du vikten av att investera i en högkvalitativ, högteknologisk produkt. En robot vars rutin kan anpassas till din livsstil och säkerställer en fläckfri rengöring varje gång tar en vikt från dina axlar och gör ditt liv enklare.

Vi är glada att lansera vår mest avancerade Narwal Freo-modell hittills och ser fram emot att du får den i ditt hem.